Olomouc välttää alasajon, Sparta voi olla toiseksi

Olomoucin Pelaajat toimitetaan keskiviikkona 29. liigan kierroksen aikana Slovakian torjuttava uhka putoaminen. Sparta on tarpeeksi saada piste Brnoon saadakseen toisen sijan ja osallistumaan Mestarien liigan eturiviin. Pilsen Jablonecin kanssa ottelun jälkeen ottelee mestaruuden cupin. Täytä toiseksi viimeinen kierros korkein liiga pelataan yhdessä aikaan 18:15.

Jos Olomoucin kaupungissa Uherske Hradiste menettää ja neljästoista Pribram kotiin saa ainakin pisteessä vastaan ​​Slavia ja Hanáci jälkeen vain vuosi jättää Valioliigan. Sigma lisäksi huolestuttava ulkona muodossa viimeisten kahdeksan peliä ulkopuolella stadionin sai yhden pisteen.

”Jos peli ei voi tehdä, ja se on itse asiassa vastaa viimeinen toivo, ja sekin teoreettinen mahdollisuus pelastus Falls .Meidän on tehtävä parhaamme, otimme kolme pistettä, ” sanoi Olomoucin valmentaja Václav Jílek.

Pribram klo debyytti valmentaja Martina Pulpita sidottu 0: 0 Zlin ja vastaan ​​Slavia toivoo toinen jousi Victory ”Näemme tilanteen olevan edelleen monimutkainen. Meillä on jotain tekemistä Slavian kanssa. Zlin oli nähdä enemmän militancy ja sitoutumista, ja uskon, että kotona teemme kaiken, me taistelimme pelastus, ” sanoi saarnatuoli. Slavisa tarvitsevat pisteen hallintaoikeus viidenneksi, mikä merkitsisi osallistumista alkukilpailusta Euroopan liigan kun lopullinen MOL Cup Mladá Boleslav voittaa Jablonec.

Sparta lauantain peli vastaan ​​Liberec (3: 0), anna unohtaa huonoja tuloksia viime aikoina ja on yhden askeleen päässä turvallisuudesta valkokankaat.Viimeisten kymmenen ottelun aikana Brnon kanssa Pražané voitti yhdeksän kertaa ja menetti vain yhden kerran. ”Piste ei pelaa, olen varma, että saamme pelata voittaa ja me haluamme, että toinen paikka oli jo lopullinen,” sanoi Assistant Sparta Stanislav Hejkal.

Plzen Mladá Boleslav hävisi sarja Kuusitoista liigan voitot, mutta voittojen tapauksessa se luo klubin maksimipisteen pisteissä ja tasapeli korvaa viimeisen ennätyksensä (72). ”Jablonec on hyvä joukkue, mutta he eivät ole tyytyväisiä sijaintiin. Meillä on motivaatiota huolehtia, vaikka niiden huippu on cupin loppuottelussa.Meille motivaatiota nauttia kotiin jäähyväiset kauden paras, ” varoitti Pilsen valmentaja Karel Krejčí.

taistelu myös kolmas paikka, jossa ei ole vielä Mladá Boleslav kahden pisteen johtoa Liberec. Team kaupunki auto pelaa Praha vastaan ​​Bohemians 1905 ja Slovan isännät alokas päässä Zlin. ”Sparta emme ollenkaan hyvä suorituskyky, mutta meidän on nyt keskityttävä Zlin ja hakkasivat hänet on viimeisellä kierroksella pelata, että ottelu Mladá Boleslavissa se oli kolmas paikka. Tavoitteenamme on edelleen sama, lopulta kolmas. Ja se on edelleen olemassa käsissäni, ” sanoi Liberec valmentaja Jindřich Trpišovský.

Zlín odottamassa kevään ensimmäiset voitto ja vielä ei ole varmaa pelastusvarmuutta kuin Teplice, tervetuloa Dukla.Toinen vaarassa Jihlava voi tehdä ratkaisevaa askelta kotiottelussa laskeutuvan Ostravan kanssa. Vysočina on neljä pistettä Olomoucissa.